Thursday, October 6, 2011

Happy Born Day My Girl!

Hey its October 7 and not its time to celebrate my one and only forever girlfriend's Birthday, Amirah Farah! If you're close to me, then eventually you'll know who is this girl and how important she is to me. 

She is my cousin and the one only girl who knows every single thing bout me! She's my better half. She's the girl who can make me laugh and go insane with her 'Crazy Attitude' you know!

Anyways, Many more happy returns of the day girl! May Allah s.w.t bless you and good luck for your future undertakings. No matter what happen, I'll be standing right beside you and support you through whatever.

Have a blast!


Happy Birthday!

Wednesday, October 5, 2011

THE RETURN OF me!

Hey Bloggers, waduup? Its been really really a while since I visited my own blog! I'll be lying if I said I had no time to update, just that I was not in the mood to blog for the past few months!

And tonight all of a sudden I feel like blogging again so I guess, Welcome Back Aisha! I gotta update everything that had happened for the past few months and I know that it will take more than 10 entries I guess! But its okay, am having my break now so am very very free to take my own precious time to keep yalss updated! 

Finally, I'm done with my Finals and InsyaAllah am done with my Diploma too. Now I just have to pray hard for a good result and InsyaAllah if everyhting goes well, I'll be continuing my Degree at I don't where and and when. Lets just wait for the Edu Dep to announce it. 

So basically I'm on a very very long holiday and I have no idea how to make myself occupied besides watching my SUPERJUNIOR shows, I'm thinking of finding my self a job but I dunno where and what kinda job I want. My father suggested me to be a Kindergaten Teacher, which I used to be when I was 18 while waiting for my SPM result, but ouh pls no more Kindy Teacher. Borink aready! I want a job which will benefit me and my future. I just need time to really figure out what I really wanna do during this holiday!

But first of all, NUR AISHA MOHIDEEN GANY, pls go get yourself a car license before anyone labels you as LOSER! Go get it now then go find a suitable work! Ada paham? 

P/S : Please feel free to suggest me what kinda job should I go for. 


Lotsa Love.xoxo


Monday, August 1, 2011

Hello Ramadhan!

Hey sayangs, sorry for not updating.Bukan buzy pun but very the MALAS! weeeeeee

Anyways, sementara kat Lab nie, saya nak ambil kesempatan untuk ucapkan SELAMAT BERPUASA dan SELAMBAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN kepada semua Saudara Saudari seIslam saya.

How fast time flies kan, rasa mcm baru ja dok celebrate New Year 2011, tup tup dah masuk Bulan Ramadhan.

So dear friends, nie sekadar untuk peringatan bagi diri saya dan juga untuk semua. As we know, now dah masok bulan Ramadhan. so.....

1. Marilah kita sama2 tingkatkan amalan kita sebab bulan nielah kita kena rebut unutk beramal dengan Yang Maha Esa. Bulan nie kita akan peroleh pahala berganda2 berbanding bulan2 yang lain.

2.Bulan Puasa nie make sure puasa bagi penuh bagi yang Lelaki, and bagi Perempuan, ehem2 phm2 lah.
PERINGATAN : Perempuan  yang taleh puasa, tayahlah tunjuk sgt taleh puasa. Join the "Puasa Girls" group.

3. Bulan nie, kita jangan bergossip2 ek. Kurangkan bercakap and tingkatkan pahala. Tayahlah nk cakap pasai orang, diri kita pun belum sempurna. Btw, apa perasaan korang if orang cakap benda buruk pasai korang? tak suka an, so kita pun tayahlah buat bnd yang sama.

4. Jangan lupa bangun Sahur. Bangun Sahur tu pun dah satu Ibadah. And time berbuka, jgnlah makan sampai kenyang perut nak meletop sampai nak bgn pun takleh sampai nak menunaikan sembahyang pun tak larat! tamau tamau! Sebelum masuk Bazar Ramadhan tu, doa dulu supaya dapat kawal nafsu.

So, Bulam Ramadhan nie kita ada banyak sgt2 peluang untuk dapatkan pahala yang berganda2! If kita malas, kita yang rugi! Jangan tuduh Syaitan if  diri sendiri malas, Syaitan-syaitan dah kena ikt! Sekarang nie semua, bergantuglah pada diri sendiri.

SELAMAT BERPUASA AND SELAMAT BERAMAL SEMUA!

P/S: Try search kat youtube, AnwarHadi nya entry bout Bulan Ramadhan. Best!

Thursday, June 30, 2011

SANEGIL CHUKAHE PARK JUNG SOO @ Leeteuk!!

Okayh, currently using Izza's lappy just to update my blog within 5 mins!


          Am just gonna wish THE BEST EVER LEADER OF SUPER JUNIOR, HAPPY  BIRTHDAY!

    Saengil Chuka Hamnida,
  Saengil Chuka Hamnida,
Saraghaeyo Lee
Saengil Chuka Hamnida!

Good luck for everything you do in your life and E.L.F will be there for you forever!


I LOVE SUPER JUNIOR'S ETERNAL LEADER!


                               LEETEUK FIGHTNG!!! nomu nomu nomu chuwahe!!


 p/s : ouh how I wish Leeteuk will read this entry! -in my dream-






































HAPPY BIRTHDAY!!!xoxo

SUPER JUNIOR-OR

Saturday, June 4, 2011

AMALAN BULAN REJAB

Kepada semua umat-umat Islam, as we know sekarang kita dah masuk Bulan Rejab
Bila datangnya Bulan Rejab, my mama mesti suruh I tingkatkan amalan2 sunnah dan banyakkan berdoa.
 Die cakap, bulan nie bulan yang sangat mulia dan mempunyai keistimewaan nya yang tersendiri.
As my mama keep on reminding me bout amalan BULAN REJAB, tetiba ja I terfikir,
Kenapa Bulan Rejab nie sangat special?? Kenapa kita harus beramal lebih pada bulan nie??
Then tunggu apa lagi an, I started to Google bout this. Lepas Google2, I was like OOOOO, barula paham!;)

So now, lemme share with you what I've Google about. Not much, but at least something.

OK,Bulan Rejab nie dianggap special coz bulan nie merupakan salah satu bulan-bulan 'HARAM' di dalam Islam. Bulan 'HARAM' here means, Umat Islam adalah diharamkan pergi berperang didalam bulan ini, kecualilah jika mereka diugut. Didalam bulan ini terdapatnya ibadat Haji dijalankan (Zulhijjah), dimana pada hari Arafah disunatkan bagi mereka yg tidak menunaikan haji melakukan ibadat puasa. Rasulullah saw juga menggalakan umat Islam melakukan puasa sunat pada hari Asyura' (10 hb Muharam).

Bulan 'HARAM' yang laen ialah:Zulkaedah, Zulhijjah, Muharam dan Rejab


Jadi, sangatlah bagus jika kita meningkatkan amalan kita pada bulan Rejab ini. Antara amalan yang boleh kita lakukan ialah:
  Pertama: Membaca Salawat kepada Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam.

Umat Islam memang digalakkan untuk membanyakkan membaca salawat pada bila-bila masa terutama pada ketika pahalanya dilipat gandakan di dalamnya seperti pada bulan Rejab kerana membaca salawat sangat besar pahalanya.


         Sabda Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam :
Ertinya:” Barangsiapa yang membaca salawat untuk Ku satu kali, Allah bersalawat kepadanya sepuluh kali, dan barangsiapa bersalawat sepuluh kali kepada ku, Allah akan bersalawat kepadanya sebanyak seratus kali.  Dan barang siapa yang bersalawat kepada Ku seratus kali, maka Allah menulis di antara kedua-dua matanya kebebasan dari nifak dan kebebasan dari neraka.  Pada hari kiamat orang itu akan ditempatkan bersama orang-orang yang mati syahid”. [Riwayat At-tabrani].


         Bayangkanlah betapa beruntungnya orang yang mendapat ucapan salawat dari Allah Subhanahu Wataala disebabkan ia bersalawat kepada Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam
.

         Kedua:  Bertaubat Kita digalakkan untuk memperbanyakkan bertaubat pada bulan Rejab kerana bulan ini adalah bulan pengampunan.


         Ketiga:  Berpuasa:  Kita Umat Islam digalakkan untuk banyak berpuasa  pada bulan Rejab.
         Sabda Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam yang diriwayatkan oleh Al-Baihaqi.   Tafsirannya:  Sesungguhnya didalam syurga itu terdapat sebuah sungai yang disebutkan sungai Rejab, airnya lebih putih daripada susu dan lebih manis daripada madu, barangsiapa yang berpuasa satu hari pada bulan Rejab, Allah akan memberinya minum dari sungai itu”.

        Keempat  Berdoa :  Apabila berada di bulan Rejab, kita berharap agar sampai pula pada bulan Syaaban dan bulan Ramadhan.  Bulan Ramadhan bulan yang dinanti-nanti oleh setiap orang Islam yang sentiasa merindui pahala besar.

         Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam apabila masuk ke bulan Rejab baginda berdoa dengan doa berikut:  Maksudnya:  “Ya Allah! Berkatilah kami pada bulan Rejab dan bulan Syaaban serta sampaikanlah kami ke bulan Ramadhan.

         Selain daripada itu banyak lagi ibadat-ibadat lain yang mempunyai banyak kelebihan untuk kita amalkan di bulan ini seperti bersedekah dan melakukan amal jariah yang lain.  Allah Subhanahu Wataala membukakan pintu rahmat seluas-luasnya bagi mengampunkan dosa-dosa hamba-hambanya yang bertaubat, setiap permohonan kita kepada Allah Subhanahu Wataala pasti akan mendapat balasan jua dan jika kita mempraktikkannya insya-Allah pasti kita akan memperolehi kejayaan dan kebahagian di dunia dan di akhirat.

         Firman Allah Subhanahu Wataala dalam surah At-Tahrim ayat 8:  
Tafsirannya:  Wahai orang-orang yang beriman! Bertaubatlah kamu kepada Allah dengan bertaubat nasuha mudah-mudahan Tuhan kamu akan menghapuskan kesalahan-kesalahan kamu dan memasukkan kamu ke dalam syurga yang mengalir di bawahnya beberapa sungai”



So, memang banyak sangat yang boleh kita lakukan untuk memperoleh pahala dan hapuskan dosa-dosa kita. Janganlah kita melepaskan peluang keemasan yang diberi pada BULAN REJAB ini. 

I pun InsyaAllah nak mula dari yang very simple, berdoa banyak2 dan berpuasa.
And kalau boleh, setiap hari if kita dapat sedekah kat Tabung Masjid, InsyaAllah kita akan dirahmati Allah s.w.t. 
Sehari 20 sen pun cukup.



Friday, June 3, 2011

HERE I AM

Its been a week since new semester started and HERE I AM, back to Penang. hehe
1st week of my 5th semester, nothing much happened, most of the lecturers didn't enter the class and students were happy doing nothing in the class and chit-chatting with old peeps since they are meeting each other after a one month break.
 Semua pakat dok ceta apa depa buat time cuti.
During these period of times, I came to realise how much I've missed them!
Honestly, when I meet them again, I was over the moon!
Rasa cam dh lama tak gossip2 ngan depa and gelak terguling2! haha

5th semester aka my last semester, nothing much to tell yet, am still staying in Beringin 27 and am very happy coz WiFi sangat3 laju! Modem WiFi tu depa pasang kt bilik study which is just next to my house. So you can imagine rite, MEMANG LAJU GILA WiFi! Lagi laju dari the fastest runner USAINBOLT .heeee

My roommates, tetap kekal yang sama, still with my girlfriends, IzzaNursafika, ZuhairahIzzati, Fairuz, Fazlin and + 3 new juniors : Raiha, Farhana and Fina. Junior2 nie part 3 and budak2 Acc. So far so good la. Dieorang muah nampak2 innocent ja;)

So since 1stweek takda pa sgt nk buat, tunggu apa lagi an, rommates muah pakat cabut balik rumah! sama la mcm Izza and I. hehehehe.
Jumaat takdak class, so Khamis pass Zohor ja cabut pi kangaq nek bus kol 2.45 and sampaila Penang! heeee

Eventhough I left Penang for only 4 days, tapi serius rindu sangat3! 
Not homesick la, cuma rindu moments kt rumah, sebab tu yg excited terlebih na balik! 
My dad even said, "hhgaiih, kami tak sempat nak rindu, dh balik Penang dh!". hahaha
Tak kesahla, I tanak bagi korang rindu pun, sebab tu balik cepat2! heeee*wink*

So, Ahad nie balik Arau dh. Next tataw lagi la bila nak balik. Tak berani cakap mana taw minggu depan dok cabut balik lagi kan! hehe

As for now, my hopes for this 5th sem, I nak perform yg terbaik and be strong enough to go through any obstacles during this period of time. I wanna prepare my self to a bright future and tanak jadi cry-baby mcm last sem!
 NO WAY! TAMOO! AANNDDWEEU!

So, lets just lead a happy and healthy lifestyle!

Btw, today I nak end entry nie dengan 1 video! 
I really wanna give a try singing one of the Korean song and I've tried!
Balik Penang,dok rumah tataw nak buat pa, so I decided jom NYANYI LAGU KOREA!
and this is the result....

P/s: you may laugh as loud as you can, coz i know its funnay!kehkehkeh


You're Beautiful : Without words

video



Monday, May 23, 2011

They made my DAY!

May 17 2011

Had a WONDERFUL day with Fasihah Roslan, Fatin Ab and my primary school peeps!
Setelah sekian lama berpisah dengan buah hati jantung I ,Fasihah Roslan, so that day at last dapat jgak kluaq dengan die. Fatin joined us too. Ouh ya, Fatin nie my primary school friend. 

Kitaowang pegi BJ ja coz after that we have a reunion party to attend.
Party tu starts at 6, so in order to kill the time, Fasz Fatin and me decided to watch
KONGSI-LU LANGSI LU MATI!
Movie nie sangat2 funnay sampai I tergelak terkekekh sampai POPCORN dalam mulut tersembuq kat org depan! okayh tipu! Tapi serius movie nie lawaklah!

Storyline die takla logic sgt, tp if terasa nak gelak, then you should go for this movie.
Shahezy Sam did a good job and Ejat (yg brlakon dlm Anam Mamak Menantu Mami) was damn FUNNAY!
Overall, if I have to rate this movie, I will give 7 out of 10.

Then right after the movie, kitaowang terus serbu KFC!
Actually, my friend Teguh Primadian yang organized this Reunion Party. 
He's working at KFC, so he decided to treat us.
There were 11 of us, first time pegi KFC dah ada org reserved meja and kitaowg duduk, tunggu waiter dtg hantaq the AYAM! WOW, rasa kinda COOL!

I was really happy to meet them after such a long time. Semua dah besar2 and op coz makin cantik+hensem! Ada setengah tu memang I xcam, after they showed me their IC, baru nak, ouhh yaa!!! hang ka yang selalu dok kejaq aku dulu! hahaha. Those memorable moments!

Overall, I enjoyed myself, spending time with old buddies ,talking bout 'THE OLD TIMES", laughing over the old same jokes, teasing each other bla bla bla and bla.
Wow, now I really feel like am growing OLDER. No joke man, 20 is a big number!yeahh man(usher tone)

So as we are growing older, let us treasure every moments in our live. Keep those memories as safe as you can so that nanti bole la stori2 kat ur anak2 and tell them how fun was your teenager's live. 
Paling Penting, we need to be a GOOD EXAMPLE to our child.
Makin Besar, makin Matang kita. So we need to repair all our weaknesses and slowly move towards the brightness of our live. 
Kalau kita sendiri tak berusaha nak perbaiki diri, who else can help us kan?;)

Lastly, I would love to thanks my old buddies for giving me such a wonderful memory. Let us keep in touch with each other. And bunch of thanks to Teguh Primadian for your kindness. Nanti aku dah keja, aku plak BELANJA okayh!

Bye Loves, Till We Meet Again

Tags : Fasihah Roslan, Fatin Ab, Teguh Primadian, Hami Amiruddin, Tinesh Nair, Dzulamirul Ismail, Nurulkifly Shukor, Ayu, Yan Joong, Animegurlzz.


For you.....scroll scroll scroll.....




 LU LANGSI LU MATI!





 Hai, Saya adek Pierre Andree;)




A MUST WATCH MOVIE : FNF5 



 Itu Fatin Ab;)














I Love Barbie-Doll!







 My Old Friends!






 Semua muka tak sabag nak LAHAP Ayam tu!







 Itu Buah Hati saya FASIHAH!





I LOVE THIS PIC TO THE MAX!
credits to FASIHAH ROSLAN!


Saturday, May 21, 2011

Something to think about.

Actually pesanan nie buat diri I yang suka sgt LALAI dengan keduniaan, then tetiba terfikir tak salahkan if nak share ngan semua.

First of all, bunch of thanks to Heliza Helmi coz she's the reason I started to Google bout this.
Okayh what am I talking bout here is, semalam ada terbukak FB Heliza, and akak Heliza kita nie rajin sgt Post bout ayat2 suci yang bole dibaca time lapang. 

Ada satu link nie, so I pun tekanlah, then i dgr Sheikh Mishary reciting surah Al-Mulk. Sedap+Merdu sgt3! 

Tetiba jerr terfikir, I know am not perfect and sebagai Hamba Allah s.w.t banyak sangat2 dosa dilakukan.Tapi sebesar mana pun dosa kita, kalau kita ikhlas bertaubat, dosa2 kita dimaafkan. Betapa MULIANYA ALLAH s.w.t. 

Kekadang I terpikir, dah banyak sangat I meminta padaNYA, dan Alhamdullilah setakat nie I dapat ja semua. Tiada kekurangan. Terima Kasih Allah s.w.t. 
I taw, sometimes even dah dapat apa I nak, I stil nak lagi, nak lagi nak lagi.Then kekadang dh dapat complaint la tu! iishhh. I need to change!
Kalau kita masih tak bersyukur dengan apa yang kita ada, it shows that kita nie UMAT YANG TIDAK TAHU APA ITU ERTI SYUKUR!

 So, today lemme share you something, not much but at least something :

1.If kita dalam kesusahan dan buntu, baca Ayat Al-Kursi dan akhir surat Al-Baqarah. InsyaAllah Allah s.w.t akan menolong kita.
Dalam sebuah hadis lain, baginda bersabda: Barang siapa membaca ayat al-Kursi dan akhirsurah al-Baqarah ketika kesusahan nescaya Allah menolongnya. ...

2.Saiyidina 'Abdullah bin Abbas berkata: "Barangsiapa membaca surah Al Mulk sehingga menjadi amalan wiridnya, nescaya ia mendapat bantuan dan pertolongan dari Allah Subhanahu wa Ta'ala di dalam kuburnya. Bila azab hendak datang ke pihak kepala, terdengar satu seruan: "Tidak boleh engkau datang ke pihak kepala ini kerana ada surah Al Mulk."
Begitulah keadaanya bila azab itu pergi ke pihak kaki dan perutnya. Kerana semuanya mengandungi surah Al Mulk."

So, Allah s.w.t dah bagi banyak sangat cara utk kita menebus balik dosa2 kita dan Allah s.w.t akan selalu menolong hambaNYA yang selalu mengigatiNYA.

One more, janganlah bila kita dalam kesusahan, time tu baru nak sembahyang, and mintak doa nangis2, sewajarnya setiap saat kita ingat Allah s.w.t. InsyaAllah Allah s.w.t akan bantu.
And if something bad still happen, it means ada HIKMAH di sebalik setiap yang berlaku. Always think positive. 

Lets enjoy this life sambil kita igt pesanan Allah s.w.t and lets make sure kebahagiaan kita bukan setakat di dunia saja, tapi di akhirat jua. AMIN.

Note to myself:  No matter what you do NUR AISHA, keep your faith in Allah s.w.t and don't give up. I know am not perfect, InsyaAllah jom kita sama2 perbaiki diri kita. Memang bukan senang, but nothing is IMPOSIBBLE KAN. NEVER SAY NEVER;)

AN ULTIMATE WINNER IS A PERSON WITH A GOOD HEART;)


Thursday, May 19, 2011

Its been a while..

Listening to : MJ-Beat It

hey, its been a while since I update this blog kan. Nak cakap I buzy, memang tipula kan coz sekarang kan tgh cuti. So what was Nur Aisha doing all this while sampai taleh nak update blog? hehehe

ok lemme tell you more about my so called 'TIGHT SCHEDULE':

Wake up in the morning feeling like Lady Gaga...~ttba ja~
Then after breakfast, mulakan perjalanan dengan berFB.
Spend around 20 mins on FB...
Then bukak Utube search bout latest Songs+Movies+SuperJunior+FunnyVideos and etc etc..


Sometimes Google bout whats happening around the world. ~Haruslah keep updated kan~
 
Then.....

I'll start with my Korean Dramas+Reality show.
Currently am addicted to WE GOT MARRIED(WGM) : YeongSeo Couple.

For those who dont' know what WGM is all about, it is a famous reality show in Korea. 2 korean artists (Male +Female) will be chosen and they have to live as a married couple throughout the proggramme. The chosen female artist must really learnt on how to be a good wife while the male artist must protect the wife and of coz portray a good attitude as well. It is very2 funny to see their awkwardness and how they really work hard to improve themselves. 

P/S: For those yg nak khawin, I will strongly recommend you to watch WGM. Byk mende bole dipelajari;)

So begitulah routine seharian saya. Dah la sekarang dah ada Astro Beyond, pagi siang malam keja dok tengok channel 393 : ONE;) 

Eyh eyh, eventhough I tengok semua nie, tanggungjawab sebagai anak perempuan I xlupa taw. I still tlg mama sapu rumah, lipat baju, and Iron baju. ~basic2 things la~. okayh la tu kan;)

So, cuti nie you guys buat apa? cer citer cer citer*wink*

Note To Myself: Currently I'M planning nak buat something yg berfaidah sebelum cuti nie habis. Still planning.......~any idea? feel free to tell me~





WE GOT MARRIED


YongHwa CN bLUE + SeoHyun SNSD = YongSeo 


Saturday, May 7, 2011

MOM YOU'RE THE BEST!

HAPPY MOTHERS DAY TO ALL WONDERFUL MOTHERS ON EARTH!

Hari ini adalah Hari Ibu, so kengkawan mari kita berfikir sejenak, so far apa yang kita dah buat untuk membanggakan Ibu kita? 
You don't have to answer me, just close your eyes and think bout it.

As for me, I've not done nothing great yet, selalunya I menyusahkan my mom ja tapi adalah gak kekadang(once in a blue moon) membanggakan die with my achievements (tak besar mana pun, kecik2 jerr). Am not gonna talk bout my achievements here, itu entry laen kayh. As for now I would like to focus on MY MAMA!

MY DEAR MAMA INA, thank you very very much for being a wonderful mom and take good care of me. You are the best MOM!  I know you've gone through lots of difficulties in your life but still you are still strong and your will cover up all your difficulties with that bright smile on your face and ensure your children get watever they want! There's nothing that you've not done for me. You gave me every single thng that I demanded for without any hesitation. Thank You Mama!

I don't know How am I  suppose to repay this good deeds of yours but trust me Mama one day you will be proud of me. I may not be the best daughter but I'll try my level best to repair all my weaknesses for you Mom. I will try to ease your burden and I will ensure that bright smile on your face will never fade. Keep on smiling Mama, no matter in what situation you are, remember you have your children with you so just keep on smilng and hang on there.

 I don't know how to put them in words but I LOVE YOU to the max Mama. You are the BEST EVER GIFT that ALLAH s.w.t gave and I will treasure you Mama.

Thanks again for being so loving and caring, and I know lately I'm making you mad by being so obssesed bout KOREA-Super Junior. hehe. But no worries Mama, I still can control my self, gwenchana gwenchana;)hehe

So to MAMA INA, HAPPY MOTHERS DAY! YOU'RE THE BEST. I'll pray for your happiness. STAY HEALTHY AND PRETTY okayh Mama! 

NA OMA NOMU NOMU NOMU NOMU NOMU SARANGHAE!*wink*

Friday, May 6, 2011

HAPPY BIRTHDAY GIRL!





Okayh, today lemme introduce someone who is very SWEET
.....
.....
.....
....
....
.....
.....
TADAAA!







Okayh people, this is Nur Azimah Mohd, the cutest ever cousin that I've ever had. Kalau nak tawu, Azimah, Myra(my another cousin), both of them complete ME. Dua2 orang nie memang sekepala ngan I. So since today is Azi's bday, lemme focus on her kayh. Myra nnt kita story2 tyme birthday die lak;)

Not to mention, Azimah is one of the important person in my life. She knows every single tiny miny thing bout me! She has been there for me lending me a warm shoulder to cry on during my hard times! I really feel grateful towards Allah S.W.T for givng me such a wonderful cousin. What else do I need kan, I have a wonderful FAMILY, wonderful FRIENDS and now wonderful COUSINS! COMPLETE LOVE!

So Nur Azimah Mohd, Many More Happy Returns of the day! You're such a wonderful girl and you are special in your very own way.You inspired me in many ways and thank you for being such a lovey dovey girl! Today is your BIG DAY so enjoy and cherish this moment okayh. HAPPY BIRTHDAY GIRL! 

P/S: Don't be too upset bout the upu tingy coz something better is waiting for you. Hang on there with a big smile okayh;)





MY LOVES : AZI and MYRA